8S MARKETING MODEL

WIN A NO WIN SITUATION BY REWRITING THE RULES

Marketing is dood. Loyaliteit heeft de wedstrijd gewonnen. Mede door de snelle veranderingen op het gebied van Internet, Social Media en ICT. The Community Builders is van mening dat een succesvolle marketing, communicatie en service strategie bedrijfsbreed is doorgevoerd. Intern vanuit de Social Company en extern vanuit de Company Story.

The Community Builders staat voor Innovatie, Marketing & Teambuilding. Wij helpen jouw bedrijf op doeltreffende wijze het denken en handelen van de organisatie op te frissen en te stroomlijnen. Waarom het wiel opnieuw uitvinden als samenwerken jullie al direct stappen voorwaarts helpt?

Met onze vrolijke dynamiek en eigenwijze kijk op de wereld brengen wij bedrijven en organisaties in beweging op basis van het door ons ontwikkelde 8S Marketing Model. Samen met een team van 8 stafmedewerkers maken we het verschil. Service is het nieuwe verkopen. Zenden is zilver, dialoog is goud. Wie niet mee gaat met de tijd, gaat mettertijd!

The Community Builders - 8S Marketing Model

Wil jij op een krachtige en concrete manier een nieuwe richting geven aan de toekomst van jouw bedrijf? Dan is onze 8 Team Inspiratietraining de oplossing. Tijdens deze dag bouwen we met elkaar in 4 krachtige stappen aan een slimmere werkwereld waarin klanten weer echt de hoofdrol spelen.