8 TEAM INSPIRATIETRAINING

Let the journey begin!

The Community Builders - 8 Team Inspiratietraining Boeken

The Community Builders staat voor Innovatie, Marketing & Teambuilding. Wij helpen jouw bedrijf op doeltreffende wijze het denken en handelen van de organisatie op te frissen en te stroomlijnen. Waarom het wiel opnieuw uitvinden als samenwerken jullie al direct stappen voorwaarts helpt?

Wil jij op een krachtige en concrete manier een nieuwe richting geven aan de toekomst van jouw bedrijf? Dan is onze 8 Team Inspiratietraining de oplossing. Tijdens deze dag bouwen we met elkaar in 4 krachtige stappen aan een slimmere werkwereld waarin klanten weer echt de hoofdrol spelen.

8 Team Inspiratietraining

  • Stap 1. Introductie – “Wie ben ik”
  • Stap 2. Workshop – “Team warm up”
  • Stap 3. Co-creatie – “De klik met klanten”
  • Stap 4. Roadmap – “8S Marketing Model”

Kom van je eiland manager. Durf jij met jouw 8 Team op de zeepkist bij The Community Builders? Op basis van het door ons ontwikkelde 8S Marketing Model creëren we in een unieke dag jouw Social Company Story Roadmap. Neem contact met ons op voor meer informatie of een afspraak. Wie niet mee gaat met de tijd, gaat mettertijd!

PS: de 8 Team Inspiratietraining is inclusief voorbereiding op maat, een 8 uur durende teambijeenkomst voor 8 personen op jouw bedrijfslocatie en een digitale roadmap. Wij verzorgen in overleg ook trainingen in het weekend en desgewenst buiten jouw kantoor op een inspirerende locatie. Hieraan zijn meerkosten verbonden. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW.